Tmavý balsamikový krém vhodný hlavně na palačinky, puding, ovoce, zmrzlinu , stařené sýry. Velmi zajímavé je i propojení na Carpaccio
Crema di Balsamico ai Lamponi (malina) glazé 220gr, výrobce Acetaia Casanova, Leonardi, Modena, Itálie
- Naše cena s DPH
- 169,00 Kč/ks7,19 €
- Množstevní sleva
- od 6 ks sleva 5 %
Popis
Složení: vařený vinný mošt koncentrovaný, Aceto Balsamico di Modena I.G.P. 25% , modifikovaný kukuřičný škrob, aroma malin
Obsahuje siřičitany
Parametry
Parametry produktu Crema di Balsamico ai Lamponi (malina) glazé 220gr, výrobce Acetaia Casanova, Leonardi, Modena, Itálie
Soubory ke stažení
Odkazy a videa
Komentáře
Hodnocení
0
Hodnotilo 0 uživatelů
Články
Alternativní zboží
Jedná se o krémovou konzistenci balsamikového octu s příchutí fíky. Fíky jsou přírodní aroma. Skvělé ke zrajícím sýrům, Doporučené servírování: zrající sýry, salámy, Foie Gras, čokoláda, pudink.…
Crema di Balsamico ai Fichi, (fíky), glazé, Acetaia Casanova, 220gr, Itálie
Bílý balsamikový krém, ideální k ústřicím, k marinovaným rybám, k bílému masu, k smaženému sladkému těstu, základ pro koktejly
EXPIRACE Crema di Balsamico al Limone (citrón) glazé 220gr, výrobce Acetaia…
Balsamikový krém vhodný k rybám, k bílému masu (krůta, kuře), na čerstvé ovoce, na čokoládový dort, na zmrzlinu, na sorbety
Crema di Balsamico all´ Arancia (pomeranč) glazé 220gr, výrobce Acetaia…
Balsamikový krém vhodný na pečené maso, hlavně hovězí nebo vepřové nebo kuřecí, na grilované maso, na smažené brambory, na sýr pizza, sendviče a jednohubky, rizotto. Skvělé pro dekoraci při poslední…
Crema di Balsamico al Tartufo (lanýžový) glazé 220gr, výrobce Acetaia…
Tmavý balsamikový krém vhodný na losos, na marinované ryby, na carpacio, na sýry (Mozzarela, ricotta, mascarpone, scamorza), na jogurt, na panna cottu, na zmrzlinu, na sorbety, na smažené sladkosti,…
Crema di Balsamico al Mango (mango) glazé 220gr, výrobce Acetaia Leonardi,…
Balsamikový krém vhodný na míchané saláty, maso, salámy, ryby, tramezzini, pizza, smažené brambory, sýry, ovoce a zmrzlina. Skvělé pro dekoraci při poslední úpravě pokrmu na talíři. Tradiční přímo z…